Uronite u carstvo osjeta.

Kruna svih tretmana, naši Spa Rituali su dizajnirani za postizanje maksimalnih užitaka i rezultata u vidu svih glavnih elemenata Spa i Wellnessa.

Odaberite jedan od carskih tretmana, te odvojite jedno popodne za povratak osjetilima uz tetošenje pindama ili otapanjem u čokoladi. Svi Filomena Spa Rituali su namijenjeni potpunom opuštanju i uranjanju u svijet osjetila.

Please specify image url

Tranquility Aromatic Beauty Ritual 90'

Ovaj ritual uključuje tretman lica i tijela u kojem uz posebnu tehniku masaže postižemo nevjerojatno de-stress djelovanje. Mirisne molekule Tranquillity preparata koji se koriste kroz cijeli tretman vrše aromakološko djelovanje čime ostavljaju neizbrisiv trag u olfativnoj memoriji.
Please specify image url

Aromasoul Scrub Ritual 45'

Mikrogranule vulkanskog pudera riolita čine ovaj masažni piling jedinstvenim tretmanom. Granule pilinga se stapaju s kremom od karite maslaca i odabranom mješavinom eteričnih ulja.
Please specify image url

Salt Ritual 75'

Ovaj ritual kombinacija je tretmana njege tijela i masaže s terapeutskim djelovanjem. Ritual započinjemo s dragocjenim pilingom ružičaste himalajske soli nakon čega slijedi masaža toplim kamenjem od himalajske soli. Oligoelementi iz kamenja prodiru u kožu, te dubinski pročišćavaju organizam.
Please specify image url

Tribal Well-Being Ritual 90'

100% organski tretman za tijelo. Ovaj luksuzni ritual započinje sa „Afričkim raspoloženjem“ (osvježavajući piling na bazi kave) kojeg prati „Ameridien Legends“ (omatanje tijela sa hranjivim voskom od kaktusa) i na kraju završavamo sa Polinezijskom ceremonijom, masažom cijelog tijela balzamom sa Tahitia. 
Translate »