Uronite u carstvo osjeta.

Kruna svih tretmana, naši Spa Rituali su dizajnirani za postizanje maksimalnih užitaka i rezultata u vidu svih glavnih elemenata Spa i Wellnessa.

Odaberite jedan od carskih tretmana, te odvojite jedno popodne za povratak osjetilima uz tetošenje pindama ili otapanjem u čokoladi. Svi Filomena Spa Rituali su namijenjeni potpunom opuštanju i uranjanju u svijet osjetila.

Please specify image url

Hanakasumi Ritual 60'

Inspiriran Japanom ovo jedinstveno Spa putovanje počinje zagrijanim pilingom s kremom od cvijeta trešnje i rižinim prahom koji omekšava kožu i opušta tijelo. Ritual nastavljamo sa jedinstvenom masažom stopala koja oživljava vitalnu energiju, masaža se nastavlja sa Shea maslacem koji donosi relaksaciju cijelom tijelu.

DOBROBITI:

Mekana, glatka koža.

Osjećaj opuštanja i blagostanja.

NAJBOLJE ZA:

Za sve tipove kože, ritual za hranjenje i opuštanje.

Please specify image url

Tribal Well-Being Ritual 75'

100% organski tretman za tijelo. Ovaj luksuzni ritual započinje sa “Afričkim raspoloženjem” (osvježavajući piling na bazi kave) kojeg prati “Ameridian legends” (omatanje tijela sa hranjivim voskom od kaktusa) i na kraju završavamo sa Polinezijskom ceremonijom, masažom cijelog tijela balzamom sa Tahitija.

DOBROBITI:

Mekana, glatka i nahranjena koža.

Vraća prirodnu snagu koži.

Vraća prirodni sjaj koži.

Budi osjetila.

NAJBOLJE ZA:

Potpuni Spa ritual koji čisti, omekšava, vraća tijelo u prirodno stanje i budi um kroz osjetila dodira i mirisa.

Please specify image url

Salt Ritual 75'

Ovaj ritual kombinacija je tretmana njege tijela i masaže s terapeutskim djelovanjem. Ritual započinjemo s dragocjenim pilingom ružičaste himalajske soli nakon čega slijedi masaža toplim kamenjem od himalajske soli. Oligoelementi iz kamenja prodiru u kožu, te dubinski pročišćavaju organizam.

DOBROBITI:

Čisti i revitalizira tkivo.

NAJBOLJE ZA:

Odličan efekt na svim tipovima kože.

Please specify image url

Tranquility Aromatic Beauty Ritual 60'

Ovaj ritual uključuje tretman lica i tijela u kojem uz posebnu tehniku masaže postižemo nevjerojatno de-stress djelovanje. Mirisne molekule Tranquillity preparata koji se koriste kroz cijeli tretman vrše aromakološko djelovanje čime ostavljaju neizbrisiv trag u olfativnoj memoriji.

DOBROBITI:

Opuštanje, prijatni mirisi.

Kozmetološko hranjenje kože.

Vraća prirodni sjaj koži.

Budi osjetila.

NAJBOLJE ZA:

Za sve tipove kože, idealno za suhu kožu. Pomaže kod umora i manjka sna.

Translate »