Tretman lica je uzvišeno iskustvo brige o koži.

Tretmani lica su najprepoznatije i najrasprostranjenije Spa i Wellness usluge, koristeći aktivne, potente sastojke Filomena tretmani lica su dizajnirani da se prilagode jedinstvenim potrebama individualnih tipova kože.

Od klinički dokazanih hidratanih i anti age tretmana, do blic tretmana i infuzija kisikom, prepustite se u sigurne ruke iskusnih terapeuta za dugotrajne pozitivne rezultate.

Opustite vaše lice kroz našu specijaliziranu masažu poslije svakog tretmana.

Please specify image url

Phormula 3-9 60'

Vrlo bogat i luksuzan tretman, Phormula 3-9 u potpunosti hidratizira površinski i dubinski sloj kože, djeluje protuupalno, jača stanicu od štetnih vanjskih utjecaa, te ju obnavlja pružajući energiju i svježiji izgled. Djeluje antistresno stvarajući zaštitnu kupolu zahvaljujući sinergiji zacjeljujućih ulja. Za sve tipove kože.
Please specify image url

Transphuse Anti Aging 60'

Tretman za sve tipove zrelih koža koji potiče obnavljanje dermalnog sloja kože i stimulira regeneraciju stanica, a istodobno spriječava buduća oštećenja na koži te joj daje gladak i besprijekoran mladenački izgled
Please specify image url

Firmarine 60'

Tretman koji u suradnji s Vašom kožom gradi i jača molekularnu mrežu ispod površine kože, te stvara vidljivo zatezanje i čvrstoću kože.
Please specify image url

Luminouse 60'

Ovaj intezivni tretman sa posebno patentiranim formulama isastojcima djeluje na regulaciju sinteze melanina. Koži pruža beskrajnu svježinu i izjednačava ton.
Please specify image url

Filomena Signature 45'

Dubinsko čišćenje lica i regeneracija kože lica. Tretman je prilagođen svim tipovima kože. Tretman ne uključuje masažu lica.
Please specify image url

Oxy Treatment 60'

Tretman lica s hijaluronskom kieslinom i 98% kisikom koji uključuje piling, masku, ampulu, masažu i dermo infuziju kisika.
Please specify image url

Beauty Flash 45'

Blic tretman lica koji dubinski hidratizira i osvježava kožu lica.
Please specify image url

Man Energy 45'

Tretman namijenjen njezi muške kože za besprijekoran ten i svježinu.
Please specify image url

Hydrating Intensive 60'

Intezivan tretman za hidrataciju, hrani kožu i daje osjećaj apsolutne hidratacije. Ovaj multi ciljani tretman je za sve tipove kože.
Please specify image url

Youth Intensive Anti-Age 75'

Intezivni anti-age tretman koji smanjuje znakove starenja, bore i opuštenu kožu.
Please specify image url

Energizing Intensive 60'

Intenzivan tretman sa Sibirskim ginsengom, restrukturira i njeguje kožu, te joj vraća blistavost i podiže tonus.
Please specify image url

Soothing Facial - Sensitive 60'

Ultra smirujući i ublažujući tretman za nježnu i reaktivnu kožu. Spajajući Spa™ Thermale vodu i specifične biljne sastojke sa jedinstvenom maskom i hlađenim porcelanskim žlicama Vaša koža će biti trenutno umirena i ublažena.
Please specify image url

Eye Contour 45'

Specifični osvježavajući tretman pomlađivanja područja oko očiju. Smanjuje otekline, crne kolutove i bore oko očiju. Nudi dubinsko hranjenje i zaštitu.

 

Za potpuni Spa doživljaj koji traje..

Dodaci Tretmanima Lica.
Translate »