Filomena Spa - 4 Jesenska Make-up Trenda bz Filomena Spa Lifestyle Club

4 Jesenska Make-Up Trenda

Možda je teško staviti sa strane sva sjajila i nijanse paleta kojima su se isticali ljetni tonovi zadnjih par mjeseci. Upravo zato Vam donosimo par savjeta za lakšu tranziciju u blaži ton koji nam donosi jesen.

1. Produbi ljetni look sa mat nijansama

Ljeto i jesen su za naglasiti prirodan sjaj i ovaj look možete nositi kroz cijelu zimu, ali probajte sa malo dubljim mat tonovima. Sigurni smo da će Vam se svidjeti. Ako se bojite same riječi “mat” boja zbog potencijalnog sušenja kože probajte varijante satenskog mata ili hidratacijskeg tekućeg temelja. Ova će kombinacija garantirano održavati kompleksiju svježom i sjajnom!

2. Mokri look za čuvanje i prevenciju suhe kože

Kako temperature budu padale koža bi mogla postati suha i mutnija izgledom, za taj slučaj svakako se fokusirajte na održavanju ljetnog sjaja sa prelaskom na puder sa roskastijim finishom. Kombinacija malo “mokrijeg” pudera sa trešnja crvenom na usnama i oko očiju.

3. Smokey eye i odvažan ruž = Wow Make-Up

Vrijeme između jeseni i zime je isto dobar period kada bi mogli probati nešto novo, novu formulu ili brend! Kako nam ljetni ten blijedi svakako kupujemo druge nijanse. Ovo je idealno vrijeme za probati nešto novo po mogućnosti sa dodatnom hidratacijom da izbjegnemo sušenje kože koju grublje vrijeme donosi. Svakako savjetujemo odvažnije ruževe za usne za dodatni “wow” faktor zimi! Kombinacija sa smokey eye look-om uz crnu, sivu i srebrenu će Vas očarati u mat ili metalik kombinaciji.

4. Žarka zelena kao komplement blagoj ljubičastoj

Uz već spomenutu žarku crvenu možete ići na varijantu Pantone Sphinx boje kao tona za oči. Kao alternativa toj paleti odvažite se sa zelenom bojom, hit bojom na ulicama i pistama zime 2017./2018. godine, kao glavnom nijansom ili suptilnim naglaskom, nećete pogriješiti! Duboka smaragdna boja donosi zabavan, ali i dramatičan izgled.

 

No Comments

Post a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Translate »