Filomena Spa Detox x3 Siječanj Akcija Cover Image Blog

Dobrobiti Blata u Detox Wrapovima i 5 Najčešćih Detox Mud Pitanja

Koje su dobroditi blata u detox wrapovima odgovaramo u ovom blog članku. Svi znamo da se blato i detox često spominju zajedno, Vaša najčešća pitanja i nedoumice smo stavili u jedan članak. Detoksikacija je najčešće korišten pojam u Spa i Wellness svijetu, pa samim time i oko nje se često šire polovične informacija. Tretmani tijela sa algama, blato ili glina se koriste u detox wrapovima kako bi pomogli rješavanju tijela od toksina putem metaboličke stimulacije stanica kože.

Omatanje Tijela Blatom Jeste li znali Filomena Spa

 

  1. Koji točno efekt blato ima u detox wrapu?

 

Blatom se prekriva koža kako bi potakla znojenje.

 

Rezultat je detoksikacija, toniranje i učvršćivanje, privremeno smanjenje volumena i kondicioniranje kože. Ako niste osjetili ovaj tretman još onda Vam je možda i teško povjerovati koliko dobrobiti i vidljivih efekata detox terapije i wrapovi imaju na tijelo.

 

Osim već spomenutog privremenog gubitka tjelesne težine wrapovi i skidaju poveći broj mrtvih stanica kože što dodaje efektu zdravog sjaja jer istovremeno i intezivno njeguju i hidratiziraju. Zadnji i često zaboravljen efekt je opuštanje.

 

  1. Smanjuje li blato celulit?

 

Pomaže, ali nećete zaboraviti na celulit samo sa blatom. Efekt blata bez drugih tretmana je samo privremen, koža će odmah nakon tretmana imati glađi izgled jer će masne stanice biti zbijenije, a sama koža čista i omekšana.

 

  1. Koliko dugo traje efekt poslije tretmana?

 

Efekt nakon terapije blatom traje od 2-6 mjeseci ovisno o Vašim prehrambenim i životnim navikama. Dobra i zdrava prehrana kombinirana sa konzistentnim i realnim režimom treninga će maksimalno produljiti dobre efekte detox wrapova.

 

  1. Topi li blato u detox wrapu masne naslage?

 

Ne topi. Vidljivi efekt kojeg imate je rezultat gubitka vode koju vratite kada rehidrirate svoje tijelo. Tretmani tijela pomažu u ubrzavanju metabolizma i poboljšanja stanja kože te pomažu u odbacivanju otrova kroz znojenje.

 

  1. Koliko često moram na tretman ako želim imati rezultat?

 

Tretmane tijela wrapom možete raditi koliko god često želite. Ako imate gubitak težine kao Vaš cilj kontinuirani tretmani će vam pomoći u održavanju rezultata i učvršćivanja u željeni oblik tijela. Najčešći raspored je jednom do dva puta mjesečno.

Detox wrap je najbolji način da u skladu sa novogodišnjom odlukom dosegnete svoje ciljeve!

Body Wrap Ubrzava Metabolizam Jeste li znali Filomena Spa

Dobrobiti blata u detox wrapovima – povijesna tradicija

Stoljećima su domorodački narodi diljem svijeta koristili blato i uživali u dobrobitima lokalnih glina i blata za medicinske i estetke rezultate.  Redovitim korištenjem u kombinaciji sa zdravim načinom života koji uključuje uravnoteženu prehranu i konzistentno vježbanje dobrobiti blata će produžiti za maksimalno zdravlje i uživanje.

 

Filomena Spa Vam nudi popust od 30% do kraja siječnja na bilo koji od tri tretmana namijenjena detox tonifikaciji i učvršćivanju.

 

  1. Thermogenic Attack 60min.

 

300.00kn sada 210.00kn

 

Intezivan tretman sa zagrijavajućim učinkom, za tvrdokoran i otporan celulit. Pomaže u smanjivanju celulita, a zahvaljujući stimuliranju lipolize dolazi do remodeliranja siluete.

 

  1. Detox Terapija Blatom 60min.

 

330.00kn sada 231.00kn

 

Ovisno o stanju tijela terapeut bira između Bagni Di Pisa blata koje ima snažan detox učinak zahvaljujući algama ili Grotta Giusti blata koje remineralizira tkivo.

 

  1. D-Age 60min.

 

320.00kn sada 224.00kn

 

Tretman protiv starenja i za učvršćivanje kože tijela.

 

 

U sklopu siječanjskog popusta preporučamo da iskoristite 30% popusta u kombinaciji sa našim 4+1 ili 8+2 paketom, kako bi kroz veljaču i ožujak iskoristili maksimalne dobrobiti konzistentne terapije blatom u detox wrapu.

 

Vaša Filomena Spa

Nazovite nas sa bilo kakvim pitanjima na +385 21 472 777 ili nam pišite na mail

Filomena Daje 30% Popusta Jeste li znali Filomena Spa

Author Info

Filomena Team - Ivan

Ivan je administrator Filomena Spa webstranice, možete mu se obratiti putem maila ili na jednoj od društvenih mreža. Osim rada na webstranici, možete uživati u njegovim infografikama, objavama na Facebook-u ili fotografijama na Instagramu!

No Comments

Post a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Translate »