Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://filomena.hr.

Stranicom upravlja Cosmic Production d.o.o.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Među vrstama osobnih podataka koje ova Prijava prikuplja, same ili preko trećih strana, postoje: kolačići, podaci o korištenju, e-mail adresa i razne vrste podataka.

Potpune pojedinosti o svakoj vrsti prikupljenih osobnih podataka navedene su u posebnim odjeljcima ove politike privatnosti ili posebnim tekstovima objašnjenja koji se prikazuju prije prikupljanja podataka.
Korisnik može slobodno pružiti osobne podatke, ili, u slučaju korištenja podataka, prikupiti automatski prilikom korištenja ove Prijava.
Osim ako nije navedeno drugačije, svi podaci koje zahtijeva ova prijava obvezni su i neizvršavanje ovih podataka može onemogućiti ovu aplikaciju pružanje svojih usluga. U slučajevima u kojima ova prijava posebno navodi da neki podaci nisu obvezni, korisnici su slobodni da ne komuniciraju ove podatke bez utjecaja na dostupnost ili funkcioniranje Usluge.
Korisnici koji nisu sigurni o tome koji su osobni podaci obvezni pozivamo Vas da kontaktirate Vlasnika.
Svaka upotreba kolačića – ili drugih alata za praćenje – putem ove aplikacije ili vlasnika usluga trećih strana koje koristi ova prijava služi svrsi pružanja usluge koju zahtijeva korisnik, uz sve druge svrhe opisane u ovom dokumentu i u politici kolačića, ako je dostupna.

Korisnici su odgovorni za sve osobne podatke treće strane koji su dobiveni, objavljeni ili dijeljeni putem ove prijave i potvrđuju da imaju pristanak treće strane da daju podatke vlasniku.

 

Način i mjesto obrade podataka
Metode obrade
Vlasnik poduzima odgovarajuće sigurnosne mjere kako bi spriječio neovlašteni pristup, otkrivanje, izmjenu ili neovlašteno uništenje podataka.
Obrada podataka vrši se korištenjem računala i / ili alata omogućenih informacijama, slijedeći organizacijske postupke i načine koji su strogo povezani s naznačenim ciljevima. Osim Vlasnika, u nekim slučajevima Podaci mogu biti dostupni određenim vrstama zaduženih osoba koje su uključene u rad ove aplikacije (uprava, prodaja, marketing, pravna administracija sustava) ili vanjske strane (kao što su treće strane, davatelji tehničkih usluga, prijevoznici pošte, pružatelji usluga hostinga, IT tvrtke, komunikacijske agencije), koje je, ako je potrebno, imenuje Vlasnik kao procesore podataka. Ažurirani popis tih stranaka može biti zatražen od Vlasnika u bilo kojem trenutku.

Pravna osnova za obradu
Vlasnik može obraditi Osobne podatke koji se odnose na Korisnike ako se primjenjuje jedno od sljedećeg:

Korisnici su dali svoj pristanak za jednu ili više specifičnih ciljeva. Napomena: Prema nekim zakonima Vlasnik može dopustiti obradu osobnih podataka sve dok Korisnik ne prihvati tu obradu (“isključivanje”), a da se ne mora oslanjati na suglasnost ili neku od sljedećih pravnih osnova. Međutim, to se ne primjenjuje, kad god je obrada osobnih podataka podložna europskom zakonu o zaštiti podataka;
pružanje podataka je neophodno za izvršenje ugovora s Korisnikom i / ili za bilo koje pretkontrativne obveze iz njega;
obrada je neophodna za poštivanje zakonske obveze kojoj je Vlasnik predmet;
obrada se odnosi na zadatak koji se obavlja u javnom interesu ili u obavljanju službene ovlasti Vlasnika;
obrada je neophodna u svrhu legitimnih interesa koje vodi Vlasnik ili treća strana.
U svakom slučaju, Vlasnik će rado pomoći u razjašnjavanju specifične pravne osnove koja se odnosi na obradu, a osobito je li pružanje osobnih podataka zakonski ili ugovorna obveza ili uvjet koji je neophodan za sklapanje ugovora.

Mjesto
Podaci se obrađuju u poslovnim uredima Vlasnika i na drugim mjestima na kojima se nalaze stranke uključene u preradu.

Ovisno o lokaciji korisnika, prijenos podataka može uključivati ​​prijenos podataka korisnika u neku drugu zemlju osim vlastitu. Da biste saznali više o mjestu obrade takvih prenesenih podataka, korisnici mogu provjeriti odjeljak koji sadrži pojedinosti o obradi osobnih podataka.

Korisnici također imaju pravo saznati o pravnoj osnovi prijenosa podataka u zemlju izvan Europske unije ili bilo kojoj međunarodnoj organizaciji kojom se uređuje međunarodno javno pravo ili uspostaviti dvije ili više država, kao što je UN, te o poduzetim sigurnosnim mjerama od strane Vlasnika kako bi zaštitili svoje podatke.

Ako se takav prijenos odvija, korisnici mogu saznati više provjerom relevantnih odjeljaka ovog dokumenta ili se obratiti vlasniku koristeći podatke navedene u odjeljku za kontakt.

Vrijeme zadržavanja
Osobni podaci obrađuju se i pohranjuju dokle god to zahtijeva svrha za koju su prikupljeni.

Stoga:

Osobni podaci prikupljeni za svrhe vezane uz obavljanje ugovora između Vlasnika i Korisnika bit će zadržani sve dok se takav ugovor ne provede u potpunosti.
Osobni podaci prikupljeni u svrhu legitimnih interesa Vlasnika zadržavaju se koliko god je potrebno za ispunjenje takvih svrha. Korisnici mogu pronaći određene informacije vezane uz legitimne interese koje vodi vlasnik u relevantnim odjeljcima ovog dokumenta ili kontaktiranjem vlasnika.
Vlasniku se može dopustiti zadržavanje Osobnih podataka duže vrijeme, kada Korisnik dade suglasnost za takvu obradu, pod uvjetom da takav pristanak nije povučen. Nadalje, vlasnik može biti dužan čuvati osobne podatke na duži vremenski rok, kada to zahtijeva, radi obavljanja zakonske obveze ili po nalogu tijela.

Nakon što istekne razdoblje čuvanja, osobni se podaci brišu. Stoga pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak i pravo na prenosivost podataka ne mogu se provesti nakon isteka roka čuvanja.

 

Svrha obrade
Prikupljaju se podaci o korisniku kako bi omogućili Vlasniku pružanje svojih usluga, kao i za sljedeće svrhe: Interakcija s vanjskim društvenim mrežama i platformama, Analytics, Kontaktiranje korisnika, remarketing i ciljano ponašanje, Prikaz sadržaja s vanjskih platformi, SPAM zaštitu i upravljanje oznakama.

Korisnici mogu pronaći daljnje detaljne informacije o takvim oblicima obrade te o specifičnim Osobnim podacima koji se koriste za svaku svrhu u odgovarajućim odjeljcima ovog dokumenta.

Detaljne informacije o obradi osobnih podataka
Osobni se podaci prikupljaju u sljedeće svrhe i koriste sljedeće usluge:

Analitika
Usluge sadržane u ovom odjeljku omogućuju vlasniku praćenje i analizu web prometa te se može koristiti za praćenje ponašanja korisnika.

Google Analytics (Google Inc.)
Google Analytics usluga usluge web analize tvrtke Google Inc. (“Google”). Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i pregledao upotrebu ove aplikacije, pripremio izvješća o svojim aktivnostima i dijelio ih s drugim Googleovim uslugama.
Google može prikupljati prikupljene podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglasne mreže.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti – Odjava. Sudionik štitova privatnosti.

Google Analytics s anonimnim IP-om (Google Inc.)
Google Analytics usluga usluge web analize tvrtke Google Inc. (“Google”). Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i pregledao upotrebu ove aplikacije, pripremio izvješća o svojim aktivnostima i dijelio ih s drugim Googleovim uslugama.
Google može prikupljati prikupljene podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglasne mreže.
Ova integracija usluge Google Analytics anonimizira vašu IP adresu. Djeluje skraćivanjem IP adresa korisnika unutar država članica Europske unije ili u drugim zemljama ugovornicama u Sporazumu o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima cjelovita IP adresa bit će poslana Google poslužitelju i skraćena u SAD-u.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti – Odjava. Sudionik štitova privatnosti.

Praćenje pretvorbe Google AdWords (Google Inc.)
Google AdWords praćenje pretvorbe usluga je analitike tvrtke Google Inc. koja povezuje podatke s Google AdWords oglašavačke mreže s radnjama koje se izvode na ovoj aplikaciji.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti. Sudionik štitova privatnosti.

Kontaktiranje korisnika
Obrazac za kontakt (ova prijava)
Popunjavanjem obrasca za kontakt s podacima, Korisnik ovlašćuje ovu prijavu da koristi ove podatke kako bi odgovorio na zahtjeve za informacijama, citatima ili bilo kakvu drugu vrstu zahtjeva, kako je naznačeno zaglavljem obrasca.
Prikupljeni osobni podaci: adresa e-pošte i razne vrste podataka.

Prikaz sadržaja s vanjskih platformi
Ova vrsta usluge omogućuje pregled sadržaja koji je hostiran na vanjskim platformama izravno s stranica ove aplikacije i interakciju s njima.
Ova vrsta usluge može i dalje prikupljati podatke o web prometu za stranice na kojima je usluga instalirana, čak i kada ih korisnici ne koriste.

Widget Google karata (Google Inc.)
Google Maps je usluga vizualizacije karata tvrtke Google Inc. koja omogućuje da ova aplikacija ugradi takav sadržaj na svoje stranice.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti. Sudionik štitova privatnosti.

Interakcija s vanjskim društvenim mrežama i platformama
Ova vrsta usluge omogućuje interakciju s društvenim mrežama ili drugim vanjskim platformama izravno s stranica ove aplikacije.
Interakcija i informacije dobivene putem ove aplikacije uvijek podliježu postavkama privatnosti korisnika za svaku društvenu mrežu.
Ova vrsta usluge može i dalje prikupljati podatke o prometu za stranice na kojima je usluga instalirana, čak i ako ih korisnici ne upotrebljavaju.

Facebook Like gumb i društvene widgete (Facebook, Inc.)
Gumb Facebook Like i društvene widgete su usluge koje omogućuju interakciju s društvenom mrežom Facebooka koju pruža Facebook, Inc.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti. Sudionik štitova privatnosti.

Ciljanje na remarketing i ponašanje
Ovom vrstom usluge ova aplikacija i njegovi partneri omogućuju informiranje, optimizaciju i posluživanje oglašavanja na temelju prethodne upotrebe ove aplikacije od strane korisnika.
Ta se aktivnost provodi praćenjem podataka o upotrebi i pomoću kolačića koji se prenose partnerima koji upravljaju aktivnostima ciljanja remarketinga i ponašanja.
Osim bilo kojeg odustava od bilo koje od usluga u nastavku, Korisnik može isključiti upotrebu kolačića usluge treće strane tako da posjetite stranicu za isključivanje mrežne inicijative.

Facebook Remarketing (Facebook, Inc.)
Facebook Remarketing je usluga za ponovni marketing i ponašanje koje pruža tvrtka Facebook, Inc. koja povezuje aktivnost ove aplikacije s Facebook oglašivačkom mrežom.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti – Odjava. Sudionik štitova privatnosti.

Facebook prilagođena publika (Facebook, Inc.)
Facebook prilagođena publika je usluga ciljanja ponovnog marketinga i ponašanja koju pruža Facebook, Inc. koja povezuje aktivnost ove aplikacije s Facebook oglašivačkom mrežom.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i adresa e-pošte.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti – Odjava. Sudionik štitova privatnosti.

Ponovni marketing putem usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži (Google Inc.)
Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži je usluga ciljanja za ponovni marketing i ponašanja koje pruža Google Inc. koji povezuje aktivnost praćenja koje Google Analytics i njegovi kolačići povezuju s AdWords oglašivačkom mrežom i Doubleclick kolačićem.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti – Odjava. Sudionik štitova privatnosti.

AdWords ponovni marketing (Google Inc.)
AdWords remarketing je usluga ciljanja za ponovni marketing i ponašanja koje pruža Google Inc. koji povezuje aktivnost ove aplikacije s AdWords oglašivačkom mrežom i Doubleclick kolačićem.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti – Odjava.

SPAM zaštitu
Ova vrsta usluge analizira promet ove aplikacije, potencijalno sadrži Osobni podaci korisnika, s ciljem da se filtrira iz dijelova prometa, poruka i sadržaja koji su prepoznati kao SPAM.

Google reCAPTCHA (Google Inc.)
Google reCAPTCHA je zaštitna zaštita od usluge Google Inc.
Upotreba reCAPTCHA-e podliježe Googleovim pravilima o privatnosti i uvjetima korištenja.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti. Sudionik štitova privatnosti.

Upravljanje oznakama
Ova vrsta usluge pomaže vlasniku da centralizirano upravlja oznakama ili skriptama potrebnim za ovu aplikaciju.
To rezultira istupanjem podataka korisnika putem ovih usluga, što može rezultirati zadržavanjem ovih podataka.

Google upravitelj oznaka (Google LLC)
Google upravitelj oznaka je usluga upravljanja oznakama koju pruža Google LLC.
Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Pravila o privatnosti. Sudionik štitova privatnosti.

 

Prava korisnika
Korisnici mogu ostvariti određena prava u vezi s podacima koje je obradio Vlasnik.

Konkretno, Korisnici imaju pravo učiniti sljedeće:

Povuci njihov pristanak u bilo kojem trenutku. Korisnici imaju pravo povući suglasnost ako su prethodno dali pristanak na obradu osobnih podataka.
Obraditi svoje podatke. Korisnici imaju pravo prigovora obradi svojih podataka ako se obrada provodi na pravnoj osnovi, osim pristanka. Daljnje pojedinosti navedene su u odjeljku koji slijedi.
Pristupite svojim podacima. Korisnici imaju pravo saznati hoće li Vlasnik obraditi podatke, pribaviti otkrivanje u vezi s određenim aspektima obrade i dobiti kopiju podataka koji se obrađuju.
Potvrdite i tražite ispravak. Korisnici imaju pravo provjeriti točnost podataka i zatražiti ažuriranje ili ispravljanje podataka.
Ograničiti obradu svojih podataka. Korisnici u određenim okolnostima imaju pravo ograničiti obradu podataka. U tom slučaju Vlasnik neće obrađivati ​​svoje podatke u bilo koju svrhu osim pohrane.
Morate li izbrisati svoje osobne podatke ili na drugi način ukloniti. Korisnici imaju pravo, pod određenim okolnostima, dobiti brisanje svojih podataka od vlasnika.
Primaju svoje podatke i prenesu ih drugom kontroleru. Korisnici imaju pravo primati svoje podatke u strukturiranom, uobičajenom obliku i strojno čitljivom formatu i, ako je to tehnički izvedivo, prenijeti ih drugom kontroloru bez ikakvog smetnji. Ova se odredba primjenjuje pod uvjetom da se podaci obrađuju automatiziranim sredstvima i da se obrada temelji na pristanku korisnika, u ugovoru koji korisnik pripada ili na temelju ugovornog obveza.
Oprostite. Korisnici imaju pravo podnijeti zahtjev pred njihovim nadležnim tijelom za zaštitu podataka.
Pojedinosti o pravu prigovora na obradu
Gdje se osobni podaci obrađuju radi javnog interesa, u obavljanju službene vlasti koja pripada Vlasniku ili u svrhe legitimnih interesa koje vodi Vlasnik, Korisnici mogu prigovoriti takvoj obradi pružajući teren koji se odnosi na njihovu konkretnu situaciju opravdati prigovor.

Korisnici moraju znati da, međutim, ako se njihovi Osobni podaci obrađuju u svrhu izravnog marketinga, mogu prigovoriti tu obradu u bilo kojem trenutku bez ikakvog opravdanja. Da bi saznali, da li vlasnik obrađuje osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, korisnici se mogu uputiti u relevantne odjeljke ovog dokumenta.

Kako ostvariti ta prava
Svi zahtjevi za ostvarivanje Korisničkih prava mogu se uputiti Vlasniku kroz pojedinosti o kontaktu navedene u ovom dokumentu. Ti se zahtjevi mogu ostvariti besplatno, a Vlasnik će ih riješiti što je ranije moguće i uvijek u roku od mjesec dana

Politika kolačića
Ova aplikacija upotrebljava kolačiće. Da biste saznali više i detaljne obavijesti o kolačićima, Korisnik može pregledavati pravila o kolačiću.

Dodatne informacije o prikupljanju i obradi podataka
Legalna radnja
Osobni podaci Korisnika mogu se koristiti u zakonske svrhe od strane Vlasnika na Sudu ili u fazama koje dovode do mogućih pravnih radnji koje proizlaze iz nepravilnog korištenja ove Prijava ili povezanih Usluga.
Korisnik izjavljuje da je svjestan da Vlasniku može zatražiti otkrivanje osobnih podataka na zahtjev javnih tijela.

Dodatne informacije o osobnim podacima korisnika
Osim podataka sadržanih u ovoj politici o privatnosti, ova prijava može Korisniku dati dodatne i kontekstualne informacije o određenim uslugama ili prikupljanju i obradi osobnih podataka na zahtjev.

Zapisnici sustava i održavanje
Za potrebe korištenja i održavanja ove aplikacije i usluge treće strane mogu prikupljati datoteke koje bilježe interakciju s ovom aplikacijom (dnevnici sustava) za tu svrhu koriste druge osobne podatke (kao što je IP adresa).

Informacije koje nisu sadržane u ovom pravilu
Više detalja o prikupljanju ili obradi osobnih podataka može se zatražiti od Vlasnika u bilo kojem trenutku. Molimo pogledajte kontakt podatke na početku ovog dokumenta.

Kako se obrađuju zahtjevi “Ne pratimo”
Ova aplikacija ne podržava zahtjeve “Ne pratite”.
Da biste utvrdili hoće li neka od usluga treće strane koja koristi čast “ne pratiti” zahtjeve, pročitajte pravila o privatnosti.

Promjene na ovom pravilima o privatnosti
Vlasnik zadržava pravo izmjene ovih pravila o privatnosti u bilo koje vrijeme, davanjem obavijesti svojim Korisnicima na ovoj stranici i eventualno unutar ove prijave i / ili – koliko je to tehnički i pravno izvedivo – slanje obavijesti korisnicima putem bilo kakvih kontaktnih podataka dostupan Vlasniku. Preporučljivo je često provjeriti ovu stranicu, odnoseći se na datum posljednje izmjene navedene na dnu.

Ukoliko promjene utječu na postupke obrade obavljene na temelju suglasnosti korisnika, Vlasnik će prikupiti novi pristanak od Korisnika, gdje je to potrebno.

 

Osobni podaci (ili podaci)
Sve informacije koje izravno, neizravno ili u vezi s drugim informacijama – uključujući osobni identifikacijski broj – omogućuju identifikaciju ili identifikaciju fizičke osobe.

Podaci o korištenju
Informacije prikupljene automatski putem ove aplikacije (ili usluge trećih strana koje se koriste u ovoj aplikaciji), što može uključivati: IP adrese ili nazive domena računala koje koriste Korisnici koji koriste ovu aplikaciju, URI adrese (Uniform Resource Identifier), vrijeme zahtjeva, način korištenja zahtjeva za slanje zahtjeva poslužitelju, veličina zaprimljene datoteke u odgovoru, numerički kod koji pokazuje status poslužitelja odgovor (uspješan ishod, pogreška itd.), zemlja podrijetla, značajke preglednika i operacijskog sustava koje koristi Korisnik, različite vremenske detalje po posjetu (npr. vrijeme provedeno na svakoj stranici unutar aplikacije) i pojedinosti o putu koji slijedi unutar Aplikacije s posebnim osvrtom na slijed posjećene stranice i druge parametre o operacijskom sustavu uređaja i / ili korisničkom informatičkom okruženju.

Korisnik
Pojedinac koji koristi ovu prijavu koji, ako nije drugačije navedeno, podudara se s podacima o podacima.

Predmet podataka
Fizička osoba na koju se odnosi Osobni podaci.

Procesor podataka (ili nadzornik podataka)
Fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo koje obrađuje osobne podatke u ime kontrolora, kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Kontrolor podataka (ili vlasnik)
Fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo koje sama ili zajedno s drugima određuje svrhe i načine obrade osobnih podataka, uključujući sigurnosne mjere koje se odnose na rad i uporabu ove prijave. Kontrolor podataka, osim ako nije drugačije navedeno, je vlasnik ove aplikacije.

Ova prijava
Sredstva kojima se prikupljaju i obrađuju osobni podaci korisnika.

Servis
Usluga koju pruža ova Prijava kao što je opisano u relativnim terminima (ako je dostupno) i na ovoj web lokaciji / prijavi.

Europska unija (ili EU)
Ukoliko nije drugačije navedeno, sve reference u okviru ovog dokumenta Europskoj uniji uključuju sve trenutne članice Europske unije i Europski gospodarski prostor.

keksi
Mali skup podataka pohranjenih na korisničkom uređaju.

Legalna informacija
Ova izjava o zaštiti privatnosti pripremljena je na temelju odredbi višestrukih zakona, uključujući i čl. 13/14 Uredbe (EU) 2016/679 (Opća uredba o zaštiti podataka).

Ova se pravila o privatnosti odnose isključivo na ovu prijavu, ako u ovom dokumentu nije navedeno drugačije.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

S kime dijelimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

Od kojih trećih strana primamo podatke

Koje automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

Uvjeti objavljivanja industrijskih regulativa

Translate »