Opuštajući i ritmični pokreti vraćaju ravnotežu uma i tijela.

Sve Filomena Spa masaže dizajnirane su da oslobode suvišan stres iz tijela, te ostave Vaše tijelo i um potpuno opuštenima. Masažom oslobađamo stres iz mišića, te potičemo blagu limfnu drenažu.

Koristeći posebne tehnike s potpisom, primjenom pritiska na žarišne toče stresa u vratu, ramenima, donjem dijelu leđa i stražnjem dijelu nogu vraćamo normalan protok energije kroz tijelo.

Oslobađanje ovih napetosti djeluje ljekovito na Vaš um, te Vas u potpunosti opušta. Kombiniranjem tradicionalnih masažnih i kineziterapijskih tehnika postižemo izvrsne rezultate u opuštajućim i u energičnijim masažama, te garantiramo da ćete nakon svake masaže biti osvježeni.

Započeti ili završiti naporan dan sa masažom priprema tijelo i mišiće na lakše opuštanje viška vode, a um je potaknut na opuštanje kakvo možemo samo dobiti kada spavamo.

Please specify image url

Filomena 60'

Masaža cijelog tijela s potpisom – kombinacija švedske masaže i istezanja.
Please specify image url

Deep Tissue 30'

Sportska masaža s “Gestalt” tehnikom koja opušta napetost u mišićima. Može se odabrati masaža leđa ili nogu.
Please specify image url

Deep Tissue 60'

Sportska masaža cijelog tijela s “Gestalt” tehnikom koja posebnim pokretima podlaktice opušta napetost u mišićima.
Please specify image url

Aromasoul Elements 60'

Jedinstvena masaža koja vas vodi na 4 strane svijeta; Orijent, Mediteran, Indiju i Arabiju uz pomoć mirisa i tehnike izvođenja pokreta.
Please specify image url

Freestyle Restore 60'

Masaža cijelog tijela koja koristi različite masažne tehnike sa holističkim pristupom za otklanjanje stresa i napetosti. Prema stanju klijenta određuje se tehnika pokreta i jačina pritiska.
Please specify image url

Hot Stone 75'

Masaža cijelog tijela toplim kamenjem i posebnim pokretima.

Za potpuni Spa doživljaj koji traje..

Dodaci Masazama
Translate »